Bo med både city och bokskog inpå knuten

BO I KALLEBÄCK

I Kallebäcks Torn lever du ett stadsliv på höjden i en av Göteborgs mer snabbväxande stadsdelar. Här har du närhet till både stadslivets puls och naturens lugn. Vill du njuta av en god fika på söndagspromenaden finns två riktigt mysiga caféer att välja mellan, Kaffestugan Lyckan och Bertilssons stuga.

I Kallebäck bryr vi oss om varandra och här finns allt du behöver i det dagliga livet, från matbutik och pizzeria till förskolor, skola och service. Det skapar livskvalitet. Just nu byggs och planeras flera nya hus med både service, arbetsplatser och bostäder. Det kommer innebära att allt från service till kollektivtrafik utvecklas ännu mer de kommande åren.

DELSJÖNS NATURRESERVAT

Ett stenkast från Kallebäcks Torn ligger det vidsträckta Delsjö naturreservat. Här kan du jogga, promenera eller cykla längs med de fina spåren runt stora och lilla Delsjön. Här finns även en populär och välbesökt badstrand, grillplatser och möjlighet att hyra kanot.

GOLF

För golfspelare i Kallebäck är Delsjö Golfklubb det självklara valet. Mitt i naturreservatet ligger golfklubben med en vacker park- och skogsbana och i klubbhuset finns en välbesökt restaurang.

AKTIV FRITID

Skatås motionscentrum, erbjuder ett modernt gym och är dessutom utgångspunkten för områdets populära löparslingor. De boende i Kallebäcks Torn har självklart även obegränsad tillgång till föreningens fina utomhusgym.

KOMMUNIKATIONER

Oavsett om du åker buss, cyklar eller kör bil kan du alltid lätt ta dig hem till Kallebäck från centrala Göteborg. I närheten ligger också Lackarebäcksberget, en oas med vackra bokskogar, bäckar och djurliv. Perfekt när du behöver en stunds avkoppling från vardagen.

Från Kallebäcks Torn till Avenyn eller Nordstan tar det ca 15 minuter med cykel. Med bussen tar det ca 10 minuter till Korsvägen.

Kallebäck är en bra utgångspunkt, oavsett var i Göteborgsregionen du vill åka. Med bil tar du dig snabbt och enkelt ut på de stora trafiklederna E6 och väg 40.

CYKELAVSTÅND

0,2 km till Netto
1,2 km till Delsjö Golfklubb & naturområde
1,8 km till Liseberg
2,3 km till Universeum
2,4 km till Korsvägen
2,5 km till Svenska mässan
2,8 km till Scandinavium
3 km till Heden
3,4 km till Ullevi
4,6 km till Göteborgs Centralstation