KVADRATSMART PLANLÖSNING OCH HÄPNANDE UTSIKT

VÄLKOMMEN TILL KALLEBÄCKS TORN!

Lägenheterna i Kallebäcks Torn har stora balkonger, många är inglasade, och utsikten är fantastisk. Insidan är stilren och skandinaviskt ljust. Alla lägenheter har en öppen kvadratsmart planlösning och de har ritats med en utpräglad känsla för detaljer. Detaljer som skapar trivsel och garanterat får dig att känna dig som hemma. Kallebäcks Torn erbjuder yteffektiva tvåor och treor, från 45 till 69,5 kvm.

Lägenheterna

Bostäder: 84 lgh
Boyta: 45-69,5 kvm
Rum: 2-3 rok

Säljstart: 20170620
Inflyttning: Vintern 2018/19

Pris: 2 255 000
- 3 495 000:-
Avgift: 2 625-3 967:-

DESIGNKÄNSLA OCH TIDLÖS KVALITET

Eftersom Kallebäcks Torn kommer att ligga på Mjölktorget i det före detta Mejeriområdet, har vi valt att flörta med det mjölkvita när det kommer till inredningen. Skandinaviskt ljust och tidlös kvalitet ger dig ett hem som du kommer att uppskatta under en lång tid framåt.

Känslan för detaljer märks överallt, från den smakfulla badrumsinredningen till det stilrena klinkergolvet i hallen och smarta förvaringslösningar som underlättar din vardag. De sobra materialvalen återspeglas i ljust trägolv, pärlgrå släta köksluckor med greppslist och mjölkvit blandare i badrummet.

Köket smyckas av vita små sexkantiga hexagonkakelplattor och samma mönster pryder badrumsgolvet i form av stora hexagonklinker.

Kommoden har vunnit Elle Decorations designpris Swedish Design Award 2017.

Bostadsväljaren

Rundvandring 2 rok

Rundvandring 3 rok

UTOMHUSMILJÖ

Vår gröna gård uppmuntrar till att umgås och aktivera dig. Njut av utegym, grillmöjligheter och uteplats där du kan sitta och ta en kopp kaffe.

Det finns cykelparkering och bilparkering i form av gatuparkering eller så kan du ta hissen hela vägen ner till garaget.

 

FASTIGHETEN

Kallebäcks Torn är ett av Göteborgs mest attraktiva bostadsprojekt. I två fjortonvåningshus bygger Stena Fastigheter både hyresrätter och bostadsrätter. Ordentliga hissar gör att stora möbler, barnvagnar och rullstolar lätt kommer in. Trapphusen har stora fönster för att du ska känna ljuset. Även fast alla lägenheter har tvättmöjligheter, finns det en gemensam tvättstuga. Bostäderna byggs för certifiering Miljöbyggnad Silver.

PLANERAD INFLYTT VINTERN 2018/2019